Midnight memories

Snart ett år sedan jag var på konserten i Stockholm och precis 140 dagar tills jag ser dem i köpenhamn 💕 / frida

Svartvit

Väldigt försenat men bättre sent än aldrig!
Månadens tema var svartvitt. Svartvita bilder kan verkligen bli jättebra ibland och ibland jättefult. Denna bilden tyckte jag dock passa väldigt bra som svartvit, vad tycker ni? :)
 
Vi är 13 fotobloggare som har startat en fotogrupp. Varje månad ska vi lägga ut en bild i ett speciellt tema. Kommer även komma andra inlägg som tex. olika tävlingar och sånt! Kika även in de andras finfina bidrag:
Alma,  Julia, Linnea, Emma, Magda, Emma, Amanda, Magdalena, Michelle, Emma, Celine, och Julia!

Smoothie

Heeeej, har inte skrivit inlägg på länge. Glömde av det på lovet för gjorde massor andra viktiga saker (satt inne i mitt rum med serier ok). Som förlåt tänker jag dela med mig av ett gotti gotti recept på en smoothie. Blanda en dl jordgubbar, en halv dl hallon, en kiwi och en dl vanilj yougurt, voilá. Enligt instagramsidan jag hittade det på så är det en "pink and green berrie swirl" men ni kan få kalla den vad ni nu än behagar.
 
Nu ska jag först sätta på ett avsnitt av gossip girl och sedan vid sju vara på gymmet för någon instruktion som jag alltid missat gå på. Ha det så fint! / Frida

long time no seen

oj,här har det stått tomt ett tag. Hur mår ni? Jag mår otroligt bra, de senaste dagarna har vart ap bra!
Som de flesta andra i detta land så har jag lov , känns så himla bra. Inte behöva tänka på skolan eller massa läxor utan bara kunna vara med vänner och ha kul. Kommer verkligen ta vara på dessa få dagar som är kvar så man är utvilad inför skolan. Kommer även ta tag i det där med bloggandet och få er uppdaterade så mycket som det bara går. Hoppas ni haft ett bra lov sålänge,ciao / carola.

portätt alina

Förra helgen så var jag och en kompis ute och fotade. Vi hade tänkt gå dagen innan för det var fint med snö på träd och sånt, men det blev försent så vi tänkte vi kan fota nästa dag istället. Självklart regnade det och det fanns bara snö kvar på marken när vi kom. Några bilder blev bra i alla fall!  / Frida

inspiration

 
 ni hittar vart bilderna kommer ifrån ifall ni klickar in på min weheartit! / carola.

Träd

© Nikon D5100 18-55mm

Detta är faktist bilder som jag tog 2012, precis när jag hade fått min kamera. De är typ de enda som jag tog då som jag fortfarande är nöjd över. Mest den översta! / Frida

Vattendroppar

© Nikon D5100 18-55mm, closeup filter +4
 

BORTGLÖMDA BILDER

 
 
Insåg att jag knappt visat er några bilder ifrån Gran Canaria.. Tog betydligt fler bilder men dessa ovanför är nog de jag blev mest nöjd med! Börjar längta tillbaka.. Kunna gå runt i shorts och converse utan att behöva frysa. Nu när man går ut får man typ köldskador om man glömt att ta på sig vantar.. haha, well snart kommer våren så de är la bara att vänta! /carola.

Kamerautrustning

SOON

page 34 of 365

 
Denna månade har bara flugit förbi, allt har gått så fort! Känns som om de var någon vecka sedan jag tog bort tandställningen fast det har egentligen gått ungefär en månad.Det var även en månad sedan jag kom ifrån Gran Canaria. Denna månaden har jag även åkt längdskidor , kollat på alldelles för många serier och skräckfilmer, ätit gott och vart med friendossss.Nu hoppas vi på att februari blir lika bra!! / carola.

Andra februari

© Nikon D5100 Nikorr 55-105mm
 
Godmorgon!
Bilder från i fredags då jag, Carola och Alina gick till ica för att köpa godis. Höjdpunken på helgen är lätt att köpa godis, haha! Dock så har jag bestämt att inte äta något godis på hela februari. Mest för att jag inte vill gå till tandläkaren och för att jag äter masssssor godis. Kommer säkert inte klara det, men kan ju alltid försöka!

Idag har jag ingenting planerat förrutom att jag ska till dans senare ikväll. Gå ut och fota också ifall vädret tillåter. Ganska slapp söndag, vad ska ni göra idag? / Frida

Fiskmås

© Nikon D5100 Nikorr 55-300mm

MORGON

Vaknade för en stund sedan , ska snart sätta på ett avsnitt utav the originals och göra mig en kopp chai latte.
Åh, älskar lördagsmornar.. hahha, senare idag blir det att va med en friendo har ingen aning vad vi ska hitta på men de blir nog kul! Ha en fin morgon / carola.


Designad av Sally Hansson!