OUTFIT

Detta var vad jag hade på mig idag, hoodien är från gina tricot,linnet är köppt på zara för några år sedan och den passar fortfarande,haha! shortsen är egentligen ett par långa byxor som kommer från gina tricot som jag klipptoch satt nitar på. / Carola

Yollibox

Alla säger att yollibox är så gott och jag är typ glassens största fan så sagt och gjort gick jag och köpte en. Åt en i vintras med smaken mango men igår köpte jag citron. Den var god men slår inte ben&jerry cookie dough. Bloggare som jag är behövde jag ju fota den också, min kanin börja äta på kartongen. Har ni ätit yollibox? Vilken är eran favorit? /Frida

Regn

Cirka ett år gamal bild. Men ja, den skulle lika gärna varit tagen idag. Det har regnan non-stop hela dagen (eller kanske några stop). Jag och en kompis trotsade regnet och for till expresso house för att köpa frapino. Vi beställde två små men fick två stora... Dock betalade jag bara för en liten och min kompis för en stor, haha!
Men nu tror jag att vi ska baka bullar (ja klockan åtta på kvällen) så ha det fint! /Frida

DET ÄR INGET PARADIS

Har ni hört oskar linnros senaste skiva? Klappar och slag? det har jag gjort och den är riktigt bra!
Mina favoriter är Från balkongen , Kan jag få ett vittne och Hur dom än. Dessa tre låtar går på replay.
Gillar även 25 . Vilken/vilka är era favoriter?
 
 
 
 
 
ha de fient/carola.

Grattis!

Idag, denna dag, så fyller Carola ååår! Och jag som vem som helst annars passar då på att lägga ut ett litet collage med bilder...
Grattis på födelsedagen!
Alla skriver grattis i en kommentar så blir hon nog glader! /Frida
 

KUSTEN

Dagen spenderades ute på kusten med mamma och pappa.Det var riktigt varmt idag så det var kul.
[thank u moder natur]  Hittade en sjukt bra plats att sola på , det var uppe på ett berg med ryggstöd och utsikt över vattnet.Helt okej enligt mig,haha. Efter några timmar far vi hem och beställde pizza som jag nyss åt klart.
Är riktigt fjollig, haha. Äter alltid samma pizza varje gång bara för jag inte vågar prova någon ny ifall den inte är god.
haha, den pizzan som är min favvo är hawaii. Vilken är eran? eller har vi samma? haha!
 
ha det fient/carola

Menorca

I början av sommaren så var jag och min familj på Menorca! Det var väldigt fint och varmt. Dock väldigt litet. Vi far till huvudstaden två gånger och den var ungefär lika stor som en vanlig stad tror jag, haha! Vi hade all-inclusive som var gott i ungefär 3 dagar innan man insåg det var samma mat hela tiden, och det blir väldigt tjatigt gå till en matsal tre gånger om dagen i en vecka. Plus att städerskorna hade typ högkvarter precis vid vårt rum så det slog i dörren hela tiden... Men annars var det fint och vi hade en strand bara 50 meter från hotellet!
En del av stranden, blommor på någons tomt (heheh) , en lite större del av stranden, 3/4 av la familj på en hamn i huvudstaden, flygplanet över molnen.
/ Frida
 

porträtt

Igår var det en fin dag så jag och Carola tog oss till närmaste skog för att fota! Det var väldigt fint ljus en stund och vi hitta en ställe och fota på, fick rätt många bra bilder men här över är två av dem! Idag har det dock inte alls vart fint väder och kommit regnskurar mest hela tiden. Hade helst hoppats på fint väder hela sommarn, modernatur is that too much to ask for?! 
/ Frida
 

SÅNNA DÄR DAGAR

idag var det en såndär dag då man inte har en aning om vad man ska göra. Om man ska sätta sig ute och sola även fast solen går i moln var femte minut eller om man ska kolla på film hela dagen och dricka té. 
Idag blev det att kolla på desperate housewives hela dagen och dricka té. Haha, fastnar ofantligt fort för serier.
Har ni några favorit serier ni vill tipsa om? jag gillar new girl,the vampire diaires och desperate housewives.
Någon mer som har de som favoritserier? 
Knäppte några snabba webcam bilder,ha det fient. / carola
 

ROBIN STJERNBERG

Nikon D5100 + Nikkor 55 - 300mm
 
Här är bilder som jag fotade på Robin Stjernberg när jag såg honom spela. Visste inte om så många låtar av honom innan men eftersom han spelade sitt album så spelade han många bra! Här är några favoriter:
 
  Gillar ni någon låt av honom?
/ Frida

HEMMA

Igår kom jag hem från Polen, var där i två hela veckor och det var riktigt kul!
Har ätit massvis med god mat,solat på brännheta stränder, och vandrat runt på gatorna i Sopot och Gdansk.
Fixade ihop ett kollage med några få bilder från de två veckor jag var där.
| På en resturang i Sopot , åt garanterat goaste pizzan i Polen. |
Tror de var 2a eller 3e dagen jag och familjen gick ner till stranden och såg solen gå ner, otroligt fint var det. |
Jag och min kusin |
Det var några dagar det blev riktigt varmt dessa dagar tillbringades på stranden. |
Gick många gånger med världens goaste hund som ägs utav min kusin |
|En dag gick vi till bryggan vid stranden där dom sålde allt från armband,mat och slush som ni ser på bilden.| 
| Dagen innan vi åkte hem vandrade vi runt i Gdansk sista gången för i år och köpte dom goaste naschosen jag ätit, hahah |
| Gick runt på stranden och i vattnet. |
 / Carola

VILKA ÄR CAROLA OCH FRIDA?

Vilka är då vi? Jo, vi är två tjejer från en stad en bit bort från Göteborg. Vi gillar att fota, se på serier, äta gott, shoppa (låter väldigt girly, men ja) , musik, hösten och One Direction. Vi kommer skriva om massor saker, allt från foto till våra fabulous life (eller inte heh). Vi har haft en del bloggar innan fast ingen tillsammans och det är fortfarande lika svårt att beskriva sig själva, så ifall ni undrar något speciellt är det bara att kommentera!
 

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/9755241/?claim=nsz3577swuq">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.Designad av Sally Hansson!