Wreck this journal

Fick hem denna för några dagar sedan! Jag, Carola och Alina beställde varsin ifrån Ebay. Det är alltså en bok som man ska förstöra, på varje sida står det vad man ska göra typ. Låter precis som en 'rita-pyssel-dra streck mellan prickar' barnbok, men det är det inte. Eller det beror på hur du tolkar det... Har faktist börjat med den redan, roligare än man kan tro! / Frida

long time no seen

det var ett tag sedan jag uppdaterade er om mitt liv, förlåt. Ska bli bättre på detta! Har inte riktigt fått tiden men nu kör vi igen, som tur har min kompanjon (hahah,låter som värsta maffian) lagt upp inlägg lite då och då så det inte stått helt tomt. Ska alldelles strax ta en dusch och sedan blir det att fortsätta på en so uppgift.
Ha en fin kväll!
 

Frost

© Nikon D5100 18-55mm, close-up filter +4
 
Igår kom jag på att jag inte tagit en enda frostbild i vinter. Kan bero på att det inte har vart någon frost förrutom tidigt på morgonen så jag inte hunnit. Letade fram bilder ifrån förra året som fick en ny redigering. Gillar dessa bilder skarp!
 
Påtal om frost så vill jag verkligen se den nya filmen froozen, eller frost som den kallas på svenska. Har velat se den ända sedan den spelades förhandstitt på julafton, så ska nog boka biljetter till bio, haha! / Frida

Fototävling

 
Då var det dags för en fototävling! Vi i fotogruppen håller denna där priset är ett presentkort på 200kr från kamda.se!
 
Detta ska du göra för att vara med:
1. Fota en bild som har med temat nystart att göra (så som hela vårt fotogäng gjorde den här månaden)
2. Lägg upp den på din blogg med en motivering hur du tänkte + en länk med vad du vill vinna från kamda.se och en länk till våran eller någon annan av tjejernas blogg.
3. Kommentera på någon utav fotogängets bloggar med en länk till ditt inlägg.
 
Tävlingen avslutas den 15 Februari!
 
Själv så har jag en del från kamda, bland annat detta close-up filtret, som jag är jättenöjd över! Dessutom så har kamda fri frakt just nu, så om ni är sugna på något nytt till kameran får ni det lite billigare!
 
 
 

Längdskidor


Idag for vi iväg till skogen för att åka längskidor! Åkte först i spåret för att sedan åka den krokigaste och sämsta vägen någonsin i en skog, för att sist komma ut på en gigantisk åker. Vi ramlade ungefär femtioelva gånger innan vi var klara två timmar efter. Ska göra det på friluftsdag om någon vecka så det blir kul! 

Annars har det inte hänt något speciellt idag. Har redigerat en video från skidorna och ska senare på dans, hoppas ni haft en bra söndag! / Frida


Bloggnamn?

Vi hade tänkt att byta bloggnamn. Och efterssom det inte går på blogg.se utan att man måste köpa en domän måste vi vara rätt säkra på vad den ska heta. Det vi har nu är inte bra alls, liksom en felstavad lyrics. Vi var dumma och märkte inte förrän efter att vi hade börjat med bloggen att den hette we counting stars, istället för we are counting stars... Och efterssom domän kostar så ska vi heta något enklare. Inte något engelst citat. Då är frågan vaaad vi ska heta! Efterssom det är ni som läser så frågar vi er, vad skulle våran blogg kunna heta för något?

 
 

Matilda

© Canon 600D 18-55mm
 
I helgen så sov jag över hos min kompis matilda. Vi såg på film och åt godis, heheh. De bor lite mer på landet än vad vi gör och på morgonen var det jättefint med snön! Det kom lite sol då och då och massor snö låg kvar i träden. Blev väldigt nöjd över bilderna också! / Frida

-en person som alltid ställer upp för dig

du har då alltid vart där för mig, tackkkk

Tema - Nystart

Detta är vårat bidrag till en ''photo-challenge'' som vi är med i. Vi är 13 fotobloggare som har startat detta. Varje månad ska vi lägga ut en bild i ett speciellt tema. Kommer även komma andra inlägg som tex. olika tävlingar och sånt. Denna månaden är ledorden 'nystart - porträtt'.
Oerhört svårt att tolka tycker jag... Det första som kom upp i mitt huvud var träning, men vi har inte haft tid att springa till spåret för att fota. Blev inte speciellt nöjd med den... Såg mycket bättre ut i mitt huvud. Men vad jag tänkte var att liksom, nystart: nu ska du va glad! Eller något sånt.
 
 

-en person som är snygg

 
dör.
 

- du och någon klasskompis

 

PUERTO RICO DEL 2

Första dagen tillbringades i stan , vi gick runt och runt och runt.
 
Dag två vandrade vi i berg , solade , och såg en väldigt fin solnedgång.
 

Tredjen dagen gjorde vi inget speciellt , gick runt , solade och bara mysteee.

Dag fyra tillbringades ute på havet, vi såg massa delfiner vilket var hur coolt som heelst???
 
Dagen innan vi åkte hem så satt vi mest på ett 'cafe' där de var hur mysigt som helst, de fanns bungalow's
en stor pool , soffor och de var även en resturang där .
 
/carola.

18/365

Guten morgen ,har precis gjort en kopp chai latte och ska alldelles strax sätta på ett avsnitt utav
The Originals (så otroligt bra!! , alla som sett the vampire diaires borde se den!!) . Senare idag ska jag till en friendo, får se vad vi hittar på för kul. Åh, visst är det skönt med helg? /carola.

marc jacobs

Detta skalet pryder min mobil för tillfället ,fick det utav Frida i julklapp och gillar det alldelles för mycket,hahah.
så så så så fint. / carola.
 

- din vardag

Visste inte riktigt hur jag skulle lägga ut en bild på min vardag, men vad passar bättre än bilder från just en vardag då. Dock är alla bilder ifrån somras, menmen dagarna ser väll rätt lika ut nu med! / Frida

- någon du kan berätta allt för

Mästerfotografen
Dessa typ. / frida

SENAST SEDDA

Är egentligen inte så mycket för filmer , men utav dom jag sett så är dessa mina favoriter!
Såg House at the end of the street och Sinister igår , sjukt bra var de. Friends with benefits och One Day
har jag sett x antal gånger, hahah kan se om de hur många gånger som helst ,har ni sett någon utav dessa?/ carola.

SENASTE TIDEN

förlåt för denna dåliga uppdatering, har haft fullt upp de senaste dagarna. Under denna veckan har jag tagit bort min tandställning som jag haft under mer än ett år (så sjukt glad!!!!!) ,pluggat , vart med kompisar, kollat på alldelles för många avsnitt utav the vampire diaries och har även gått och blivit förskyld.Hel okej vecka om jag får säga det själv!
/carola.

- Någon i din släkt

Någon i min släkt är min kusin. Min kusin heter Vincent. Här är Vincent.  /Frida

- någon du saknar

Saknar min Chatto ♥


Designad av Sally Hansson!