ESPRESSO HOUSE


Gårdagen tillbringades på köpcentret med en kompis , hade hur kul som helst och fyndade även en über gosig tröja. Den kostade först trehundra riksdaler men köpte den för endast 99 , bästa köpet på länge. haha, kommer lägga upp en bild på hur den ser ut i en snar framtid. För 10 ynka kronor fick vi även måla på en kaffe mugg som man sedan fick ta med hem , haha själv tycker jag den blev as frän! / carola.
 
 
 

GOD MORGON

vaknade för någon stund sedan och ska snart gå och göra frukost , ha en fin morgon alla där ute.

Onsdag

 
Idag har jag tråkigt och ingenting att göra. Men jag har en ny fluffig tröja. Köpte den igår på Hm för 199kr. Dyr tröja (tycker jag som är snål heh) men den var så gosig och fin så köpte den ändå. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, om någon vet en bra serie eller film så kan ni gärna tipsa!! Hoppas ni har en roligare onsdag än mig och ha det fint så länge! / Frida
 

BLACK

För några dagar sedan fick jag ett svart skal utav Matilda , gillar det innerligt eftersom att jag tappar min mobil ca hela tiden.
Är även inte mycket för färg så det passar mig perfekt. Har använt det varje dag, haha!
/ carola.

Mitt rum

Ända sen jag gjorde om i mitt rum har jag haft en fotovägg fylld på ena väggen. Jag har länge velat byta ut fotona på den väggen mot nyare och finare. Dock så blev det mycket äldre bilder jag bytte till! Igår hade mamma hittat massor bilder ifrån när jag var liten. Så tog en del och satte upp där i stället, vilket blev mycket fint! / Frida

TRUE

''Sweetie, if you're going to be two faced , at least make one of them pretty'' - Marylin Monroe.

VINNARE

Fick ett sms av Frida där det var en screenshot på http://elinagoescrazy.blogg.se/ senaste inlägg och jag förstår fortfarande inte hur detta kunde hända?! Uppdateringen har inte vart på topp men vi blev veckans bästa blogg ändå?
 
Detta betyder ap mycket och tack så himla mycket för alla fina kommentarer . tack ännu en gång!
 
fred ut

OKTOBER I BILDFORMAT

Denna månaden har jag :
smygfotat på en as mysig resturag med en väldigt fin spegel, ätit allt för mycket choklad. [hahha]
 
Vart på bio och spelat in chubby bunny med le Frida!
 
Vandrat runt i mina nya skor,bakat muffins och gjort té.

och massa mer.
 
Älskar höst.

AMEN TO THAT

Trogna läsare vet att jag kan sitta i flera timmar och leta efter citat på weheartit eller tumblr, detta är mina absoulta favoriter.Rita Ora och Lana Del Rey fick också vara med på ett hörn , så oerhört fina. / carola.

TILLBAKA

sommarbild.
 
Nu är jag tillbaka, hur glad som helst över att fått träffa alla personer och haft så himla kul. Kan inte beskriva med ord hur kul konfalägret var! haha,anyhow .. idag fick man stanna hemma , svimmade imorse precis innan jag skulle äta frukost men nu mår jag lite bättre. Imorgon blir det nog skola , hoppas ni får en bra dag! /carola

Leopardnaglar

Förr målade jag naglarna hela tiden med olika mönster. Men nu senaste månaderna har jag typ bara haft en korallrosa eller ingenting alls. Men för några dagar sedan fixade jag detta! Trodde det skulle vara svårt att göra det men det var faktist riktigt enkelt.
 
Annars så är det Tisdag, har haft läxförhör och på fredag har jag franskaprov. Mycket i skolan just nu, inte bra. Vad gör ni en sån här Tisdag? / Frida

CRAVINGS

skulle verkligen inte tackat nej till detta.

Lördag

Äntligen helg! Känns som jag har gjort saker hela veckan. Prov, redovisning och ännu ett prov. Helg är välbehövligt, och ännu mer ett lov om bara några veckor! Igår så var jag med en kompis, vi tittade på Monsters Inc (bästa filmen) och sen var vi ute och sprang. Idag tror jag inte jag ska göra något speciellt, kanske ut och springa senare, eller va hemma och äta choklad. Jag röstar på det senaste alternativet. / Frida

KONFALÄGER

Vid ca 07.41 imorgon kommer jag sitta på ett tåg som beger sig upp mot dals ed. Där ska jag vara i 3 dagar med min konfagrupp. Kommer bli as kul och är hur excited som helst. Har gjort några tidsinställda inlägg medans jag är borta så det inte blir alldelles för tomt här, haha! Har ni vart på konfa läger? Eller ska ni det? / carola .
 

stuDYING

 
Sitter och fixar det sista inför so redovisningen imorgon , lyssnar samtidigit på musik och är inne på weheartit med jämna mellanrum hahha. Ska stå och redovisa om fossila bränslen imorgon och ska sedan ha en debatt med fem andra personer från min klass om olika energikällor. wish me luck.  
Andledningen till att det stått tomt här i 2 dagar är pga att vi druknar i läxor. Har haft ett prov, hållt på att fixa inför redovisningen och pluggat till ett spanska läxförhör jag även ska ha imorgon .Åh, ett lov är verkligen välbehövligt.
Någon som håller med? / carola
 
 

Höst

En bild jag tog för några dagar sedan när jag var i skogen och fotade porträtt med en kompis. Så fint ljus var det! 
Just nu sitter jag på min mammas salong och pluggar kemi. Har prov imorgon, wish me luck... Idag har jag vart på i skolan och sedan på konfirmation, sen har det inte hänt något mer! Vad har ni gjort denna Tisdag? /frida

Chubby bunny challenge

 
 
Igår gjorde jag och Carola inget mindre än Chubby Bunny challenge. Klippte videon i någon app, och den förkortade videon typ hälften. Därför ser man inte så jättemycket från själva ätandet. Men jag (Frida) fick in 5 marshmallows och Carola fick in 3. Vi har filmat förr men inte lagt upp de, men nu hahah!

MÅNDAGS INSPO

källorna till bilderna finns på min weheartit 'carollase' .

TOO VOGUE FOR YOU

 
Då har man lärt sig ungefär hur polyvore fungerar .. vet dock inte hur ni ser vart plaggena kommer ifrån men ifall
ni undrar så kommer linnet i från H&M , jeansen kommer ifrån dorothy perkins, conversen finns nog att hitta lite
vart som helst.Sist och kanske minst beanien kommer ifrån chicy.se.
 
Skulle mer än gärna vilja ha detta i min garderob. Någon som håller med?  / carola

Mail

 


Designad av Sally Hansson!